Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075.8)/І-21
Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В.
Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2012
Кільк.характеристики :398, [1] с.: табл.
Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398
ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 85.00 грн
УДК : 613(075.8)
ББК : 51.239я73
Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна
Географіч. рубрики:
Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Капліна, Т. В.