Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613(075.8)/І-21 Автор(и) : Іванова, Олена Василівна, Капліна Т. В. Назва : Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник для студ. вищ. навч. закл. Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2012 Кільк.характеристики :398, [1] с.: табл. Примітки : Скор.: с. 382. - Термін. слов.: с. 383-388. - Дод.: с. 389-395. - Л-ра: с. 396-398 ISBN, Ціна 978-966-680-482-5: 85.00 грн УДК : 613(075.8) ББК : 51.239я73 Предметні рубрики: Санітарія-- Гігієна Географіч. рубрики: Анотація: Організація раціонального санітарного режиму та технологічного процесу виробництва кулінарної продукції в закладах ресторанного господарства. Примірники :ФОНД(1) Вільні : ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Капліна, Т. В. |