Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.085/З-37 Автор(и) : Зафрен, Соломон Яковлевич Назва : Как повысить питательную ценность соломы . -2-е изд., доп. и перераб. Вихідні дані : М.: Колос, 1982 Серія: Библиотечка по производству кормов Ціна : 0.25 р. УДК : 636.085 ББК : 45.45 Предметні рубрики: Годівля тварин Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав соломы--хімічний склад соломи--измельчение соломы--подрібнення соломи--повышение переваримости соломы--підвищення перетравності соломи--обработка соломы щелочными реагентами--обробка соломи лужними реагентами--силосование зеленых кормов--силосування зелених кормів--обработка соломы кислотами--обробка соломи кислотами Анотація: Показаны причины, обуславливающие низкую питательность соломы, пути повышения коэффициента ее полезного действия как корма. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |