Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.085/З-37 Автор(и) : Зафрен, Соломон Яковлевич Назва : Технология приготовления кормов : справ. пособие Вихідні дані : М.: Колос, 1977 Кільк.характеристики :239 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 231-233. - Предм. указ.: с. 234-237 Ціна : 1.26 р. УДК : 636.085 ББК : 45.451.4 Предметні рубрики: Корми Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): питательные вещества растительных кормов--поживні речовини рослинних кормів--технология консервирования кормов--технологія консервування кормів--технология приготовления сенажа--технологія приготування сінажу--консервирование зеленых кормов--консервування зелених кормів--технология приготовления сена--технологія приготування сіна--корма из пищевых отходов--корми із харчових відходів--корма из отходов производства--корми із відходів виробництва--повышение питательности соломы--підвищення поживності соломи Анотація: В книге с учетом физиологии и биохимии растений рассказано о современной технологии кормов. Рассмотрены различные способы консервирования кормов - приготовление силоса, сенажа, сена. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |