Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:658.562(075.8/М54-278394
Автор(и) : Черевко, Олександр Іванович, Крайнюк, Людмила Миколаївна, Касілова, Людмила Олексіївна, Димитрієвич Л. Р.
Назва : Методи контролю якості харчової продукції : навч. посіб.
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2013
Кільк.характеристики :511, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ
Примітки : Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-583-9: 150.00 грн
УДК : 664:658.562(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--органолептичне оцінювання--оцінювання безпечності продуктів--фізико-хімічні показники якості--міжгалузеві стандарти методів контролю--якість продукції тваринництва--якість рослинних жирів--якість хлібобулочних виробів--якість кондитерських виробів--контроль безалкогольних напоїв--контроль харчових концентратів--лабораторії харчових виробництв
Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крайнюк, Л. М. \ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ