Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 725.71/К26 Автор(и) : Карсекін, Валерій Іванович Назва : Проектування підприємств громадського харчування : навч. посіб. Вихідні дані : Київ: Вища шк., 1992 Кільк.характеристики :240 с.: рис., табл. Примітки : Дод.: с. 174-239 ISBN, Ціна 5-11-003753-1: 8.00 грн УДК : 725.71 ББК : 38.712 Предметні рубрики: Харчові підприємства-- Проектування Харчові виробництва-- Технологічні розрахунки Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічне проектування--типове і індивідуальне проектування--підприємства громадського харчування--розміщення підприємств громадського харчування--технологічні розрахунки цехів--компонування приміщень--заготовочні цехи--зали обслуговування--адміністративно-побутові приміщення--інтер'єр виробничих приміщень--інтер'єр залів обслуговування Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |