Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 614.3:639.3(075.8/В 39-021087
Автор(и) : Фотіна Т. І., Березовський А. В., Петров Р. В., Горчанок Н. В.
Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських ссавців та безхребетних тварин : навч. посібник
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2013
Кільк.характеристики :118, [2] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерство аграрної політики України, Державний комітет ветеринарної медицини України , Сумський національний аграрний університет
Примітки : Л-ра: с. 115-118
ISBN, Ціна 978-966-382-454-3: 22.00 грн
УДК : 614.3:639.3(075.8)
ББК : 48.17я73
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад м'яса риби--химический состав мяса рыбы--основи технології переробки риби--основы технологии переработки рыбы--способи консервування--способы консервирования--методи дослідження риби--методы исследования рыбы--експертиза отруйних риб--экспертиза ядовитых рыб--експертиза мідій--экспертиза мидий--експертиза кальмарів--экспертиза кальмаров
Анотація: Методи діагностики хвороб риб, безхребетних та морських ссавців.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Фотіна, Т. І.; Березовський, А. В.; Петров, Р. В.; Горчанок, Н. В.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Міністерство аграрної політики України; Державний комітет ветеринарної медицини України ; Сумський національний аграрний університет