Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 614.3:639.3(075.8/В 39-021087 Автор(и) : Фотіна Т. І., Березовський А. В., Петров Р. В., Горчанок Н. В. Назва : Ветеринарно-санітарна експертиза риби, морських ссавців та безхребетних тварин : навч. посібник Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2013 Кільк.характеристики :118, [2] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерство аграрної політики України, Державний комітет ветеринарної медицини України , Сумський національний аграрний університет Примітки : Л-ра: с. 115-118 ISBN, Ціна 978-966-382-454-3: 22.00 грн УДК : 614.3:639.3(075.8) ББК : 48.17я73 Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад м'яса риби--химический состав мяса рыбы--основи технології переробки риби--основы технологии переработки рыбы--способи консервування--способы консервирования--методи дослідження риби--методы исследования рыбы--експертиза отруйних риб--экспертиза ядовитых рыб--експертиза мідій--экспертиза мидий--експертиза кальмарів--экспертиза кальмаров Анотація: Методи діагностики хвороб риб, безхребетних та морських ссавців. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Фотіна, Т. І.; Березовський, А. В.; Петров, Р. В.; Горчанок, Н. В.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Міністерство аграрної політики України; Державний комітет ветеринарної медицини України ; Сумський національний аграрний університет |