Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 657.22(075.8)/Б94 Автор(и) : Блакита Г. В., Гладій І. О., Дзюба О. М., Бровко О. Т. Назва : Бухгалтерський облік в торгівлі та ресторанному господарстві : навч. посібник Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2014 Кільк.характеристики :286, [2] с.: табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет, Вінницький торговельно-економічний інститут Примітки : Глосарій: с. 227-242. - Л-ра: с. 243-250. - Дод.: с. 251-286 ISBN, Ціна 978-617-673-267-9: 63.00 грн УДК : 657.22(075.8) + 339.37(477)(075.8) ББК : 65.052.242я73 + 65.9(4УКР)42я73 Предметні рубрики: Ресторани-- Бухгалтерській облік Торгівля-- Бухгалтерський облік Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): форми торгівлі--формы торговли--підприємства торгівлі--предприятия торговли--ресторанне господарство--ресторанное хозяйство--облік товарних операцій--учет товарных операций--облік реалізації товарів--учет реализации товаров--облік товарних запасів--учет товарных запасов--облік переоцінки товарів--учет переоценки товаров--облік тари--учет тары--облік повернення товарів--учет возврата товаров--облік товарних витрат--учет товарных затрат--облік придбання сировини--учет производства сырья--облік виробництва продукції--учет производства продукции--облік доходів--учет доходов--облік фінансових результатів--учет финансовых результатов--облік витрат--учет затрат--облік поповнення товарів--учет пополнения товаров Анотація: Теоретичні основи з обліку господарських операцій на підприємствах торгівлі та ресторанного господарства, практичні навички відображення в обліку товарних операцій. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Блакита, Г. В.; Гладій, І. О.; Дзюба, О. М.; Бровко, О. Т.; Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Вінницький торговельно-економічний інститут |