Форма документа : Багатотомне видання Шифр видання : 664(075.8)/Н19 Автор(и) : Назаренко, Валентина Олексіївна Назва : Формування якості товарів: навч. посібник/ В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. Ч. 2 Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013 Кільк.характеристики :296 с.: табл. Примітки : Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272 ISBN, Ціна 978-617-673-215-0: 86.00 грн УДК : 664(075.8) ББК : 36-9я73 Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Якість-- Властивості Товарознавство-- Продовольчі товари-- Властивості Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість харчових жирів--якість молочних товарів--якість ковбасних виробів--якість м'ясних копченостей--якість м'ясних консервів--якість м'ясних напівфабрикатів Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кайнаш, Алла Петрівна |