Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Н19
Автор(и) : Назаренко, Валентина Олексіївна
Назва : Формування якості товарів: навч. посібник/ В. О. Назаренко, А. П. Кайнаш. Ч. 2
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :296 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 268-271. - Дод.: с. 272
ISBN, Ціна 978-617-673-215-0: 86.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Якість-- Властивості
Товарознавство-- Продовольчі товари-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): якість харчових жирів--якість молочних товарів--якість ковбасних виробів--якість м'ясних копченостей--якість м'ясних консервів--якість м'ясних напівфабрикатів
Анотація: Наведено чинники, що впливають на якість продовольчих товарів тваринного походження та харчових жирів, вимоги до сировини, що використовується переробними підприємствами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Кайнаш, Алла Петрівна