Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Харків. держ. ун-т харчування та торг. Вип. 1 (17) . ч. 1
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :349, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 344-345
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та аппаратів харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Черевко, О. І. \ред.\; Михайлов, В. М. \ред.\; Головко, М. П. \ред.\; Гринченко, О. О. \ред.\; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі