Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Романчук С. В.
Назва : Аналіз складу та структури цукрового виробництва в Україні
Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - К.: ДКС Центр, 2014. - N 19. - С. 37-43: табл. (Шифр agsv/2014/19)
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Цукрове виробництво --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Цукрове виробицтво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрова галузь--сахарная отрасль--цукрові зводи--сахарные заводы--ефективність--эфективность--збитковість--убыточность--еколого-економічна ефективність--эколого-экономическая эффективность--відходи--отходы
Анотація: Актуальні питання цукрової галузі, аналіз стану та перспективи розвитку. Фактори ефективності галузі, аналіз основних виробничих показників.
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08