Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Романчук С. В. Назва : Аналіз складу та структури цукрового виробництва в Україні Місце публікування : Агросвіт: наук.-практ. журнал. - К.: ДКС Центр, 2014. - N 19. - С. 37-43: табл. (Шифр agsv/2014/19) Примітки : Л-ра в кінці ст. Предметні рубрики: Цукрове виробництво --Україна Географіч. рубрики: Житомирська область-- Цукрове виробицтво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): цукрова галузь--сахарная отрасль--цукрові зводи--сахарные заводы--ефективність--эфективность--збитковість--убыточность--еколого-економічна ефективність--эколого-экономическая эффективность--відходи--отходы Анотація: Актуальні питання цукрової галузі, аналіз стану та перспективи розвитку. Фактори ефективності галузі, аналіз основних виробничих показників. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08 |