Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5.03(075.3)/П32
Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столляр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич
Назва : Технология производства продуктов птицеводства на промышленной основе : учеб. пособие для сред. с.-х. учеб. заведений
Вихідні дані : М.: Колос, 1981
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.65 р.
УДК : 636.5.03(075.3)
ББК : 46.8я723
Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукція
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства яиц--технологія виробництва яєць--содержание кур-несушек--утримання курей-несучек--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--производство мяса бройлеров--виробництво м'яса бройлерів--производство мяса индеек--виробництво м'яса індиків--производство мяса уток--виробництво м'яса качок--производство мяса гусей--виробництво м'яса гусей--производство мяса цесарок--виробництво м'яса цесарок--переработка птицы всех видов--переробка птиці всіх видів--переработка яиц--переробка яєць
Анотація: Освещены три раздела: производство яиц, производство мяса и промышленная переработка продуктов птицеводства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Столляр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич