Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.5.03(075.3)/П32 Автор(и) : Пигарев, Николай Васильевич, Столляр, Теодор Акивович, Шумков, Евгений Георгиевич Назва : Технология производства продуктов птицеводства на промышленной основе : учеб. пособие для сред. с.-х. учеб. заведений Вихідні дані : М.: Колос, 1981 Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений Ціна : 0.65 р. УДК : 636.5.03(075.3) ББК : 46.8я723 Предметні рубрики: Птахівництво-- Продукція Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология производства яиц--технологія виробництва яєць--содержание кур-несушек--утримання курей-несучек--производство мяса птицы--виробництво м'яса птиці--производство мяса бройлеров--виробництво м'яса бройлерів--производство мяса индеек--виробництво м'яса індиків--производство мяса уток--виробництво м'яса качок--производство мяса гусей--виробництво м'яса гусей--производство мяса цесарок--виробництво м'яса цесарок--переработка птицы всех видов--переробка птиці всіх видів--переработка яиц--переробка яєць Анотація: Освещены три раздела: производство яиц, производство мяса и промышленная переработка продуктов птицеводства. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Столляр, Теодор Акивович; Шумков, Евгений Георгиевич |