Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.52/Т38
Автор(и) : Данилова А. К., Крылова В. С., Найденский М. С., Шпиц И. С.
Назва : Технология промышленного производства яиц
Вихідні дані : М.: Колос, 1971
Кільк.характеристики :311 с.: табл.
Ціна : 0.65 р.
УДК : 636.52
ББК : 46.82
Предметні рубрики: Яйця (харч.)-- Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение яйца--будова яйця--химический состав яиц--хімічний склад яєць--воспроизводство птицы--відтворення птиці--системы содержания кур-несушек--система утримання курей-несучок--микроклимат в птичниках--мікроклімат в пташниках--учет яиц--облік яєць--сортировка яиц--сортування яєць--планирование производства пищевых яиц--планування виробництва харчових яєць
Анотація: Дана технология производства яиц и изложены материалы по морфологии, биохимии и физиологии яиц.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Данилова, А. К.; Крылова, В. С.; Найденский, М. С.; Шпиц, И. С.; Данилова, А. К. \ред.\