Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 636.52/Т38 Автор(и) : Данилова А. К., Крылова В. С., Найденский М. С., Шпиц И. С. Назва : Технология промышленного производства яиц Вихідні дані : М.: Колос, 1971 Кільк.характеристики :311 с.: табл. Ціна : 0.65 р. УДК : 636.52 ББК : 46.82 Предметні рубрики: Яйця (харч.)-- Харчові виробництва-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение яйца--будова яйця--химический состав яиц--хімічний склад яєць--воспроизводство птицы--відтворення птиці--системы содержания кур-несушек--система утримання курей-несучок--микроклимат в птичниках--мікроклімат в пташниках--учет яиц--облік яєць--сортировка яиц--сортування яєць--планирование производства пищевых яиц--планування виробництва харчових яєць Анотація: Дана технология производства яиц и изложены материалы по морфологии, биохимии и физиологии яиц. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Данилова, А. К.; Крылова, В. С.; Найденский, М. С.; Шпиц, И. С.; Данилова, А. К. \ред.\ |