Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664:54(075.8)/Х20 Автор(и) : Євлаш В. В., Торяник О. І., Коваленко В. О., Аксьонова О. Ф., Отрошко Н. О. Назва : Харчова хімія : навч. посібник Вихідні дані : Харків: Світ Книг, 2012 Кільк.характеристики :504 с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі Примітки : Бібліогр. в кінці розд. ISBN, Ціна 978-966-2678-07-9: 120.00 грн УДК : 664:54(075.8) ББК : 36.81я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Харчові домішки-- Властивості Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): білки--вуглеводи--ліпіди--вода--мінеральні речовини--вітаміни--антибіотики--харчові антиокислювачі--харчові барвники--харчові добавки--модифіковані крохмалі--хімічні забруднення--емульгатори--біологічні забруднення--підсолоджувачі--мікотоксини--радіоактивне забруднення--забруднювачі хімічної природи Анотація: Будова, фізико-хімічні та функціонально-технологічні властивості основних компонентів сировини та харчових продуктів та їх перетворення у технологічному процесі. Примірники : всього : ВВ(2) Вільні : ВВ(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Євлаш, В. В.; Торяник, О. І.; Коваленко, В. О.; Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Харківський державний університет харчування та торгівлі |