Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Бондаренко, Галина, Бех, Микола, Таран, Олена Назва : Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку Місце публікування : Народна творчість та етнографія. - К.: Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015. - N 5. - С. 96 - 103. - ISSN 01306936 (Шифр ntte/2015/5). - ISSN 01306936 Предметні рубрики: Кухня українська Харчові продукти --Україна Географіч. рубрики: Житомирська область-- Кухня українська Житомирська область-- Харчові продукти Ключові слова (''Вільн.індекс.''): національні страви--национальные блюда--харчові продукти--пищевые продукты--продуктові магазини--продуктовые магазины--народна кулінарія--народная кулинария--м'ясні вироби--мясные изделия--молочні продукти--молочные продукты--соління--соления Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04 |