Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5(075.8)/А87 Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид. Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016 Кільк.характеристики :279, [1] с.: рис., табл. Примітки : Дод.: с. 205 ISBN, Ціна 978-617-673-416-1: 122.40 грн УДК : 642.5(075.8) ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Ресторани-- Організація Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |