Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 640.4/М38 Автор(и) : Машир, Надія Пилипівна, Пасюк А. П. Назва : Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навч. посібник . -2-ге вид., допов. і випр. Вихідні дані : К.: Кондор , 2015 Кільк.характеристики :390, [2] с.: рис. Примітки : Л-ра: с. 390 ISBN, Ціна 978-966-2781-69-4: 350.00 грн УДК : 640.4 ББК : 65.422 Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес Географіч. рубрики: Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пасюк, А. П. |