Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.4/М38
Автор(и) : Машир, Надія Пилипівна, Пасюк А. П.
Назва : Ресторанний сервіс та секрети гостинності : навч. посібник . -2-ге вид., допов. і випр.
Вихідні дані : К.: Кондор , 2015
Кільк.характеристики :390, [2] с.: рис.
Примітки : Л-ра: с. 390
ISBN, Ціна 978-966-2781-69-4: 350.00 грн
УДК : 640.4
ББК : 65.422
Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес
Географіч. рубрики:
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Пасюк, А. П.