Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664+60(075)/Х22 Автор(и) : Пирог Т. П., Антонюк М. М., Скроцька О. І., Кігель Н. Ф. Назва : Харчова біотехнологія : підручник Вихідні дані : К.: Ліра-К, 2016 Кільк.характеристики :407, [1] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примітки : Л-ра: с. 391-401 ISBN, Ціна 978-617-7320-31-8: 185.00 грн УДК : 664+60(075) ББК : 36-1я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Біотехнологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми харчових технологій--молочні ферменті продукти--ферментовані м'ясні вироби--хлібобулочні вироби--алкогольні напої--слабоалкогольні напої--безалкогольні напої--ферментовані продукти--мікробіота безглютенових заквасок--ферменти мікробного походження--біологічно активні добавки--продукти мікробного синтезу--харчові добавки--біологічно активні сполуки--генетично модифіковані організми--безпека генетично модифікованих організмів Анотація: Аспекти харчових біотехнологій: використання мікроорганізмів і продуктів їхнього метаболізму в харчових технологіях, традиційні та нові продукти мікробного синтезу. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пирог, Т. П.; Антонюк, М. М.; Скроцька, О. І.; Кігель, Н. Ф.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій |