Форма документа : Стаття із журналу Шифр видання : Автор(и) : Шушпанов Д. Г. Назва : Соціально-економічні особливості споживання продуктів харчування та їх вплив на стан здоров'я населення України Місце публікування : Актуал. пробл. екон.: наук. економ. журнал. - К.: Нац. акад. управління, 2016. - N 7. - С. 344-356. - ISSN 19936788 (Шифр apek/2016/7). - ISSN 19936788 Примітки : Л-ра в кінці ст. Предметні рубрики: Соціальні процеси --Україна Демографія --Україна Здоров'я населення --Україна Харчові продукти --Україна Ключові слова (''Вільн.індекс.''): споживання--потребление--продукти харчування--продукты питания--здоров'я населення--здоровье населения--доходи населення--доходы населения Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |