Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.3/Ж73
Автор(и) : Шильман, Лев Залманович, Сімакова, Інна Володимирівна, Камсуліна, Наталія Валеріївна, Федак, Наталія Василівна
Назва : Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2016
Кільк.характеристики :277, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Сумський національний аграрний університет, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Національний університет харчових технологій, Економічний університет у Вроцлаві
Примітки : Л-ра: с. 260-277. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-782-6: 135.00 грн
УДК : 664.3
ББК : 35.782
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Виробництво-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--питание человека--асортимент продуктів--ассортимент продуктов--показники якості--показатели качества--збагачення олій--обогащение масла--зміни жирів--изменения жиров--термічна обробка--термическая обработка--очищення жирів--очищение жиров--методика побудови номограми--методика построения номограмм--кулінарна продукція--кулинарная продукция--технологія сосусів--технология соусов--технологія вершкового крему--технология сливочного крема--виробництво пісочного тіста--производство песочного теста
Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Шильман, Л. З. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Національний університет харчових технологій; Економічний університет у Вроцлаві