Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.3/Ж73 Автор(и) : Шильман, Лев Залманович, Сімакова, Інна Володимирівна, Камсуліна, Наталія Валеріївна, Федак, Наталія Василівна Назва : Жири у виробництві харчової продукції : монографія Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2016 Кільк.характеристики :277, [1] с.: рис., табл. Колективи : Сумський національний аграрний університет, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Національний університет харчових технологій, Економічний університет у Вроцлаві Примітки : Л-ра: с. 260-277. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-966-680-782-6: 135.00 грн УДК : 664.3 ББК : 35.782 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Виробництво-- Дослідження Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--питание человека--асортимент продуктів--ассортимент продуктов--показники якості--показатели качества--збагачення олій--обогащение масла--зміни жирів--изменения жиров--термічна обробка--термическая обработка--очищення жирів--очищение жиров--методика побудови номограми--методика построения номограмм--кулінарна продукція--кулинарная продукция--технологія сосусів--технология соусов--технологія вершкового крему--технология сливочного крема--виробництво пісочного тіста--производство песочного теста Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шильман, Лев Залманович; Сімакова, Інна Володимирівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Федак, Наталія Василівна; Шильман, Л. З. \ред.\; Сумський національний аграрний університет; Харківський державний університет харчування та торгівлі; Національний університет харчових технологій; Економічний університет у Вроцлаві |