Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 642.5:640.4(075.8/Т38-369205 Автор(и) : Павленко, Павліна Павлівна, Тележенко, Любов Миколаївна, Біленька, Ірина Ремівна, Дзюба, Надія Анатоліївна Назва : Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посібник Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016 Кільк.характеристики :311, [1] с.: табл., рис. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій Примітки : Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311 ISBN, Ціна 978-966-289-098-3: 350.00 грн УДК : 642.5:640.4(075.8) ББК : 36.995я73 Предметні рубрики: Ресторанне господарство-- Проектування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектна документація--моделювання виробничих процесів--виробничі програми підприємств--складальні приміщення--виробничі цехи--посудомийні--компонування приміщень--розміщення устаткування--структура підприємств--кейтеринг--кулінарна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги--рекламне забезпечення--експертиза технологічної частини проекту Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павленко, Павліна Павлівна; Тележенко, Любов Миколаївна; Біленька, Ірина Ремівна; Дзюба, Надія Анатоліївна; Міністерство освіти і науки України; Одеська національна академія харчових технологій |