Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075.8)/П69
Автор(и) : Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньєва Л. Ю., Білик О. А.
Назва : Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві : [навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :329, [1] с.: табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-617-7278-70-1: 200.00 грн
УДК : 664.6(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Розрахунки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розрахунок продуктивності печей--витрати сировини--втрати виробничі--дріжджі--хлібна закваска--калорійність хліба--хлібопекарське обладнання--бубличні вироби--контроль якості сировини--розрахунок виробничих рецептур
Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій