Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.6(075.8)/П69 Автор(и) : Дробот В. І., Юрчак В. Г., Арсеньєва Л. Ю., Білик О. А. Назва : Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві : [навч. посібник Вихідні дані : К.: Кондор, 2016 Кільк.характеристики :329, [1] с.: табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примітки : Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-617-7278-70-1: 200.00 грн УДК : 664.6(075.8) ББК : 36.83я73 Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Розрахунки Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розрахунок продуктивності печей--витрати сировини--втрати виробничі--дріжджі--хлібна закваска--калорійність хліба--хлібопекарське обладнання--бубличні вироби--контроль якості сировини--розрахунок виробничих рецептур Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій |