Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.54:640.43(075/Д71-624173 Автор(и) : Доценко В. Ф., Губеня В. О. Назва : Устаткування закладів ресторанного господарства : підручник Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016 Кільк.характеристики :635, [1] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примітки : Дод.: с. 570-633. - Л-ра: с. 634-635 ISBN, Ціна 978-617-7458-03-5: 340.00 грн УДК : 641.54:640.43(075) ББК : 36.995я73 Предметні рубрики: Громадське харчування-- Обладнання Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологічна машина--електросилове обладнання--механічне устаткування--сортувально-калібрувальне устаткування--чищення овочів--подрібнення продуктів--миття сировини--місильно-перемішувальне устаткування--дозувально-формувальне устаткування--універсальні машини--теплове устаткування--варочне устаткування--устаткування для смаження--пекарські шафи--жарові шафи--холодильне обладнання--спеціалізоване холодильне устаткування--немеханічне устаткування Анотація: Будова та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування закладів ресторанного господарства. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Губеня, В. О.; Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет харчових технологій |