Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.6/.7(075.8)/Л12 Автор(и) : Доценко В. Ф., Сильчук Т. А., Голікова Т. П., Корецька І. Л., Фурманова Ю, П. Назва : Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості : навч. посібник Вихідні дані : Київ: Кондор, 2016 Кільк.характеристики :379, [1] с.: табл., рис. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій Примітки : Л-ра: с. 334-340. - Дод.: с. 341-370. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-617-7278-96-1: 250.00 грн УДК : 664.6/.7(075.8) ББК : 36-1я73 Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Методи аналізу Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоварний солод--оцінювання якості пива--безалкогольні напої--молочні продукти--якість молока--кисломолочні продукти--згущені молочні консерви--оцінювання якості м'яса--м'ясні напівфабрикати--ковбасні вироби--властивості м'ясних фаршів--хімічний склад жирів--хімічний склад олії--консервована продукція Анотація: Методи контролю якості сировини та готової продукції харчових виробництв, що грунтуються на сучасних хімічних, фізичних і фізико-хімічних методах аналізу. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Доценко, В. Ф.; Сильчук, Т. А.; Голікова, Т. П.; Корецька, І. Л.; Фурманова, Ю, П.; Доценко, В. Ф. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій |