Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(477)/А79
Автор(и) : Artiukh, Lidia
Назва : Ukrainian cuisine and folk traditions
Вихідні дані : Kiev: Baltia-Druk, 2016
Кільк.характеристики :223 с.: ill.
Примітки : Ind.: p.220- 222. - Lit.: p. 223
ISBN, Ціна 978-617-516-016-9: 448.96 грн
УДК : 641.56(477) + 39(477)
ББК : 36.997(4УКР) + 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Кухня українська
Етнографія --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): українська кухня--украинская кухня--українські традиції--украинские традиции--этнография--українські страви--украинские блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: 23 sections of the book are devoted to the holidays of the calendar year of the Ukrainian people - from Christmas Eve to St. Andrew's Day. Each section contains an ethnographic sketch and detailed recipes of traditional dishes of national cuisine (total about 300). The reader will get acquainted with the customs that our ancestors adhered to at the festive table. Each hostess will have the opportunity to diversify the menu of her family with delicious borsch, sausages, vareniki and many other delicious dishes, recipes carefully collected by the author in different regions of Ukraine.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича