Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 51.230/А 35
Автор(и) : Столмакова Г. І., Мартинюк І. О., Медчук І. К., Новікова К. П.
Назва : Азбука харчування. Раціональне харчування
Вихідні дані : К.: Світ
Кільк.характеристики :200 с
Місце публікування :
Примітки : Бібліогр.: с. 194-195. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ББК : 51.230
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування--збалансоване харчування--сбалансированное питание--продукти харчуванння--продукты питания--питание--харчування школярів--питание школьников--харчування студентів--питание студентов--харчування вагітних--питание беременных--харчування літніх людей--питание пожилых людей--харчування спортсменів--питание спортсменов
Анотація: Викладені основні принципи раціонального збалансованого харчування людини залежно від характеру діяльності та віку.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)

Дод.точки доступу:
Столмакова, Г. І.; Мартинюк, І. О.; Медчук, І. К.; Новікова, К. П.; Столмакова, Г. І. \ред.\; Мартинюк, І. О. \ред.\