Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.55-057.86/Р78 Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович Назва : Шкільне харчування в сучасній Україні : підручник Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017 Кільк.характеристики :117, [3] с.: табл. ISBN, Ціна 978-617-7278-78-7: 80.00 грн УДК : 641.55-057.86 ББК : 36.99я73 Предметні рубрики: Харчування-- Школярі Харчові продукти-- Товарознавство-- Технологічні процеси Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарно-технологічна обробка овочів--товарознавчо-технологічна характеристика круп--товарознавчо-технологічна характеристика риби--товарознавчо-технологічна характеристика м'яса--кулінарна обробка продуктів харчування--технологія приготування страв--товарознавчо-технологічна характеристика яєць--товарознавчо-технологічна характеристика сиру--якість страв--оформлення страв Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і її вплив на їх харчову цінність, дана характеристика технологічних процесів. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |