Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Бережная, Юлия
Назва : Современные технологии подготовки воды: от энергетики к пищевой промышленности
Місце публікування : Вода і водоочисні технології. - К.: Аква Консалтинг, 2017. - N 3. - С. 46-49: фот. цв. (Шифр vivt/2017/3)
Предметні рубрики: Вода-- Якість-- Енергозберігаючі технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мембранные технологии водоподготовки--мембранні технології водопідготовки--производство пищевых продуктов--виробництво харчових продуктів--реконструкция водоочистных установок--реконструкція водоочисних споруд--нанофильтрация--нанофільтрація--электродеионизация--електродеіонізація
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича