Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.43:637.5'62]/П80
Автор(и) : Левантин, Давид Львович, Комаров, Лев Львович, Дзюба, Николай Федорович, Матусевич В. Е.
Назва : Производство говядины : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1987
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 215-220. - Предм. указ.: с. 221-222. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 0.85 р.
УДК : 338.43:637.5'62]
ББК : 65.9(2)325.250я2
Предметні рубрики: М'ясне скотарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): промышленное производство говядины--промислове виробництво яловичини--интенсификация производства говядины--інтенсифікація виробництва яловичини--классификация кормов--класифікація кормів--заготовка кормов--заготівля кормів--нормы кормления мясного скота--норми годівлі м'ясної худоби--мясная продуктивность крупного рогатого скота--м'ясна продуктивність великої рогатої худоби--породы крупного рогатого скота--породи великої рогатої худоби--племенная работа--племінна робота--ветеринарно-профилактические мероприятия--ветеринарно-профілактичні заходи--механизация производственных процессов--механізація виробничих процесів--строительство животноводческих комплексов--будівництво тваринницьких комплексів--организация производства--організація виробництва
Анотація: Освещаются основные вопросы по планированию производства говядины, дана краткая характеристика основных кормовых средств, а также система организации рационального кормления скота при выращивании и откорме.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Левантин, Давид Львович; Комаров, Лев Львович; Дзюба, Николай Федорович; Матусевич, В. Е.; Левантин, Давид Львович \ред.\