Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 547(075.8)*М/М48 Автор(и) : Мельник, Оксана Федорівна Назва : Органічна хімія : навч. посіб. (для студ. коледжів спец. "Харчові технології") Вихідні дані : Житомир: Рута, 2017 Кільк.характеристики :187, [1] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Київський національний торговельно-економічний університет, Житомирський торговельно-економічний коледж Примітки : Літ.: с. 184-185. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 987-617-581-322-5: 70.00 грн УДК : 547(075.8)*М ББК : 24.2я73 Предметні рубрики: Органічна хімія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--структура органічних сполук--харчові виробництва--технологія харчування Анотація: Навчальний посібник створено відповідно до програми курсу "Органічна хімія". Матеріал курсу має професійне спрямування. У посібнику посилено увагу до вивчення властивостей речовин, які використовуються у складі продуктів харчування та в технологічних процесах, наголошено на значенні наведених органічних сполук в харчовому виробництві. Примірники : всього : КР(1), ФОНД(1) Вільні : КР(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України; Київський національний торговельно-економічний університет; Житомирський торговельно-економічний коледж |