Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663.1(075)/М 89 Автор(и) : Мудрецова-Висс, Клавдия Алексеевна Назва : Микробиология : учеб. для товаровед. и технол. фак. торг. вузов . -5-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985 Кільк.характеристики :256 с.: рис., табл. Примітки : Предм. указ.: с. 252-254 Ціна : 1.00 р. УДК : 663.1(075) ББК : 36-1я73 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікробіологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--фізіологія мікроорганізмів--влияние факторов на микроорганизмы--вплив факторів на мікроорганізми--анаэробные процессы--анаеробні процеси--аэробные процессы--аеробні процеси--патогенные микроорганизмы--патогенні мікроорганізми--пищевые инфекции--харчові отруєння--пищевые отравления--харчові інфекції--профилактика пищевых отравлений--профілактика харчових отруєнь--микробиология воздуха--мікробіологія повітря--микробиология почвы--мікробіологія грунту--микробиология воды--мікробіологія води--микробиология пищевых продуктов--мікробіологія харчових продуктів Анотація: Учебник содержит сведения о роли микроорганизмов в переработке пищевого сырья и производстве продуктов питания. Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1) Вільні : АБ(1), ФОНД(2), ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |