Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.02(075.8)/Т38 Автор(и) : Ковальская, Людмила Павловна, Мелькина, Галина Михайловна, Шебершнева, Нелли Николаевна, Шикина, Валентина Сергеевна Назва : Технология пищевых производств : учебник для сред. спец. учеб. заведений Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988 Кільк.характеристики :286 с.: рис. Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-10-000-195-X: 0.90 р. УДК : 664.02(075.8) ББК : 36я723 Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): стандартизация пищевых продуктов--стандартизація харчових продуктів --технология хлебопечения--технологія хліба--технология сахара--технологія цукру--производство крахмала--виробництво крохмалу--технология конфет--технологія конфет--халва--мармелад--пастила--этиловый спирт--етиловий спирт--технология водки--технологія горілки--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина--растительное масло--рослинна олія--маргарин--животные жиры--тваринні жири--консервирование плодов--консервування плодів Анотація: Сведения об отдельных компонентах пищи и их физиологической роли, технология отдельных видов пищевых производств. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2) Вільні : ВВ(1), ФОНД(2) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ковальская, Людмила Павловна; Мелькина, Галина Михайловна; Шебершнева, Нелли Николаевна; Шикина, Валентина Сергеевна; Ковальская, Людмила Павловна \ред.\ |