Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50
Автор(и) : Мицык, Владимир Ефимович, Коробкина, Зоя Васильевна, Рудавская, Анна Богдановна, Власенко В. И.
Назва : Товароведение продовольственных товаров : лабораторный практикум : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1988
Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 402-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-11-000157-X: 1.00 р
УДК : 663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Товарознавство-- Лабораторні дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация лабораторных занятий--методы исследований--методи досліджень--исследование зерномучных товаров--дослідження зерноборошняних товарів--исследование хлебных товаров--дослідження хлібних товарів--исследование плодоовощных товаров--дослідження плодоовочевих товарів--исследование крахмала--дослідження крохмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование кондитерских товаров--дослідження кондитерських товарів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных товаров--дослідження молочних товарів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів
Анотація: Описаны методические основы организации лабораторных занятий по товароведению продовольственных товаров, методы их исследования.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Мицык, Владимир Ефимович; Коробкина, Зоя Васильевна; Рудавская, Анна Богдановна; Власенко, В. И.