Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663/664(075.8)/Т50 Автор(и) : Мицык, Владимир Ефимович, Коробкина, Зоя Васильевна, Рудавская, Анна Богдановна, Власенко В. И. Назва : Товароведение продовольственных товаров : лабораторный практикум : учеб. пособие Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1988 Кільк.характеристики :416 с.: рис., табл. Примітки : Прил.: с. 402-412. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-11-000157-X: 1.00 р УДК : 663/664(075.8) ББК : 36-9я73 Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Товарознавство-- Лабораторні дослідження Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация лабораторных занятий--методы исследований--методи досліджень--исследование зерномучных товаров--дослідження зерноборошняних товарів--исследование хлебных товаров--дослідження хлібних товарів--исследование плодоовощных товаров--дослідження плодоовочевих товарів--исследование крахмала--дослідження крохмалу--исследование сахара--дослідження цукру--исследование кондитерских товаров--дослідження кондитерських товарів--исследование вкусовых товаров--дослідження вкусових товарів--исследование пищевых жиров--дослідження харчових жирів--исследование молочных товаров--дослідження молочних товарів--исследование мясных товаров--дослідження м'ясних товарів--исследование рыбных товаров--дослідження рибних товарів Анотація: Описаны методические основы организации лабораторных занятий по товароведению продовольственных товаров, методы их исследования. Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мицык, Владимир Ефимович; Коробкина, Зоя Васильевна; Рудавская, Анна Богдановна; Власенко, В. И. |