Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.087.97/Б72 Автор(и) : Бобровник, Леонид Демьянович, Загородний, Петр Павлович Назва : Электромембранные процессы в пищевой промышленности Вихідні дані : Киев: Выща шк. Голов. изд-во, 1989 Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 260-267 ISBN, Ціна 5-11-000319-X: 3.20 р. УДК : 664.087.97 ББК : 36.81 Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Очищення Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ионитовые мембраны--іонітові мембрани--теория электродиализа--теорія електродіалізу--электродиализ продуктов сахарного производства--електродіаліз продуктів цукрового виробництва--электродиализная очистка аммиачной воды--електродіалізне очищення аміачної води--электродиализаторы для пищевой промышленности--електродіалізатори для харчової промисловості--электродиализ полупродуктов сахарного производства--електродіаліз напівпродуктів цукрового виробництва--электродиализ в пивоварении--електродіаліз в пивоварінні--электродиализная очистка маннита--електродіалізне очищення маніту Анотація: Освещены вопросы применения электродиализной очистки в сахарной и молочной промышленностях, крахмало-паточном и пивоваренном производствах, производстве маннита. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Загородний, Петр Павлович |