Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.037.5/Г90
Автор(и) : Грубы, Ярослав
Назва : Производство замороженных продуктов
Паралельн. назви :Technologie a technika vyroby zmrazenych potravin
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 328-329
ISBN, Ціна 5-10-001356-7: 1.70 р.
УДК : 664.8.037.5
ББК : 36.813.7
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Продукти-- Охолодження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): замораживание охлажденным воздухом--заморожування охолодженим повітрям--замораживание в охлажденном растворе--заморожування в охолодженому розчині--контактное замораживание--контактне заморожування--замораживание в жидком хладагенте--заморожування в рідкому холодоагенті--замораживание в глубоком вакууме--заморожування в глибокому вакуумі--упаковка замороженных продуктов--пакування заморожених продуктів--технология производства замороженных продуктов--технологія виробництва заморожених продуктів--технология производства льда--технологія виробництва льоду--санитария хранения --санітарія зберігання
Анотація: Рассматриваются источники холода, влияние замораживания и условий хранения на растительные и животные ткани, способы замораживания, оборудование, упаковка.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\