Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.8.037.5/Г90 Автор(и) : Грубы, Ярослав Назва : Производство замороженных продуктов Паралельн. назви :Technologie a technika vyroby zmrazenych potravin Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990 Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл. Примітки : Лит.: с. 328-329 ISBN, Ціна 5-10-001356-7: 1.70 р. УДК : 664.8.037.5 ББК : 36.813.7 Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Продукти-- Охолодження Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): замораживание охлажденным воздухом--заморожування охолодженим повітрям--замораживание в охлажденном растворе--заморожування в охолодженому розчині--контактное замораживание--контактне заморожування--замораживание в жидком хладагенте--заморожування в рідкому холодоагенті--замораживание в глубоком вакууме--заморожування в глибокому вакуумі--упаковка замороженных продуктов--пакування заморожених продуктів--технология производства замороженных продуктов--технологія виробництва заморожених продуктів--технология производства льда--технологія виробництва льоду--санитария хранения --санітарія зберігання Анотація: Рассматриваются источники холода, влияние замораживания и условий хранения на растительные и животные ткани, способы замораживания, оборудование, упаковка. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\ |