Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664:658.588.8/У 82 Автор(и) : Драгилев, Абрам Иосифович, Зайчик, Цалерий Руфимович, Коломиец, Владимир Федорович, Лазарев, Игорь Александрович Назва : Устройство и эксплуатация оборудования предприятий пищевой промышленности : учебник . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988 Кільк.характеристики :399 с.: рис. Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов Примітки : Лит.: с. 395. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-10-000025-2: 1.10 р. УДК : 664:658.588.8 ББК : 36.81-08(075) Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання-- Експлуатація Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оборудование для мойки--мийне обладнання--резальные машины--різальні машини--весы--ваги--объемные дозаторы--об'ємні дозатори--весовые дозаторы--вагові дозатори--змішувачі--смесители--диффузионные аппараты--дифузійні апарати--промышленные печи--промислові печі--гидропрессовые установки--гідропресові установки--пневматические прессы--пневматичні преси--заверточные автоматы--завертальні автомати--фасовочно-упаковочные автоматы--фасувально-пакувальні автомати--оборудование для герметизации тары--обладнання для герметизації тари--производительность технологического оборудования--продуктивність технологічного обладнання Анотація: Приведены принципиальное устройство, правила эксплуатации и наладка оборудования отраслей пищевых производств. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Драгилев, Абрам Иосифович; Зайчик, Цалерий Руфимович; Коломиец, Владимир Федорович; Лазарев, Игорь Александрович; Драгилев, Абрам Иосифович \ред.\ |