Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.6:579(075)/М 28 Автор(и) : Мармузова, Людмила Викторовна Назва : Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий : учеб. пособие Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :143 с.: рис. Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий Примітки : Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140 ISBN, Ціна 5-10-000198-4: 0.20 р. УДК : 664.6:579(075) ББК : 36.83я722 Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Мікробіологія-- Санітарія-- Гігієна Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микрофлора пшеничного теста--мікрофлора пшеничного тіста--микрофлора ржаного теста--мікрофлора житнього тіста--пищевые инфекции--харчові інфекції--пищевые отравления--харчові отруєння--гигиена труда--гігієна праці--санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства--санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв Анотація: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |