Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.15/Г37 Автор(и) : Герасимова, Ирина Васильевна Назва : Сырье и материалы кондитерского производства : учебник для сред. проф.-техн. училищ Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1977 Кільк.характеристики :145 с.: рис., табл. Серія: Для кадров массовых профессий Примітки : Лит.: с. 144 Ціна : 0.24 р. УДК : 664.15 ББК : 36.86я772 Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерське виробництво Анотація: [Охарактеризованы все виды сырья и материалов, применяемых в кондитерском производстве] Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |