Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.55(083.12)/Б89 Автор(и) : Бруннек, Нинель Ивановна Назва : Овощная кулинария : от А до Я Вихідні дані : Москва: Экономика, 1992 Кільк.характеристики :335 с.: рис. Примітки : Прил.: с. 334-335 ISBN, Ціна 5-282-00931-5: 55.00 грн УДК : 641.55(083.12) ББК : 36.992 Предметні рубрики: Кулінарія-- Овочеві страви Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): клетчатка --клітковина--пищевая ценность овощей--харчова цінність овочів--диетические свойства овощей--дієтичні властивості овочів--лечебные свойства овощей--лікарські властивості овочів--витамины --вітаміни--салаты--салати--приправы--приправи--супы--супи--фаршировка овощей--фарширування овочів Анотація: Овощные культуры от ажгона до ялапы: приведены сведения об их пищевой ценности, диетических и лечебных свойствах, способах хранения. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Полиевктова, Е. В. \ред.\ |