Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 005.336.3:640.43(/Т58-570557 Автор(и) : Топольник, Віра Григорівна Назва : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві : навч. посіб. Вихідні дані : Львів: Магнолія 2006, 2018 Кільк.характеристики :326, [1] с.: рис., табл. Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Серія: Вища освіта в Україні Примітки : Літ.: с. 259-263. - Глосарій: с. 290-302. - Дод.: с. 303-326 ISBN, Ціна 978-617-574-054-5: 250.00 грн УДК : 005.336.3:640.43(075.8) ББК : 65.43-80я73 Предметні рубрики: Ресторанно-готельний бізнес-- Управління-- Якість --Україна Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): управління якістю--системи управління якістю--управління системою--управління процесами--визначення якості продукції--випуск продукції--якість послуг--кваліметрія готельно-ресторанного господарства--якість продуктів харчування--оцінювання обслуговування--оцінювання готельних послуг--оцінювання персоналу--аналіз вимог споживачів--керування виробництвом послуг--управління процесом продажу Анотація: Менеджмент якості в сучасних умовах і створення систем якості в готельно-ресторанному господарстві, методична база оцінювання, кваліметрія об'єктів. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського |