Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 338.439(477)(082)/О-64-452469 Назва : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 24-25 травня 2018 р. Вихідні дані : Житомир: Євенок О. О., 2018 Кільк.характеристики :604, [2] с.: рис., табл. Колективи : "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (6;2018;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік" Примітки : Літ. в кінці ст. ISBN, Ціна 978-966-8706-99-8: 100.00 грн УДК : 338.439(477)(082)*М ББК : 65.9(4УКР)32я43 Предметні рубрики: Продовольча безпека --Україна Органічне виробництво --Україна Географіч. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--агропромислові технології --екологічно безпечна продукція--сільськогосподарська продукція Зміст : Вплив біологічних препаратів за умов органічної системи удобрення на динаміку формування різних фракцій картоплі/ В. О. Поліщук. Урожайність лохини високорослої (Vaccinium Corymbosum L.) залежно від сортових особливостей та віку саджанця в умовах Житомирської області/ В. В. Мойсієнко, М. П. Пашев. Екологічна стабільність ландшафтів як передумова формування якості води/ Т. П. Федонюк, Р. Г. ФедонюкВ. І. Устименко. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду/ В. М. П'ясківський, Т. В. ВербельчукС. П. Вербельчук. Передумови розхвитку органічної аквакультури/ С. П. Вербельчук, М. В. Слюсар. Органічне виробництво як еколого-економічна перспектива розвитку сільського господарства Житомирської області/ О. В. Горобець. Стан органічної кормової бази бджільництва на Житомирщині/ О. В. Лісогурська [та ін.]. Бактерицидні властивості соняшникового мед Житомирського Полісся/ О. О. Діхтяр, М. М. Кривий. Розвиток малого і середнього підприємництва в Житомирській області/ Г. В. Судак. Анотація: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників VI-ої Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва, [зокрема, на Житомирщині]. Примірники :КР(1) Вільні : КР(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Фурман, С. В.; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік" |