Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439(477)(082)/О-64-452469
Назва : Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека", 24-25 травня 2018 р.
Вихідні дані : Житомир: Євенок О. О., 2018
Кільк.характеристики :604, [2] с.: рис., табл.
Колективи : "Органічне виробництво і продовольча безпека", Міжнародна науково-практична конференція (6;2018;Житомир) , Міністерство освіти і науки України, Житомирський національний агроекологічний університет, Федерація органічного руху України, Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"
Примітки : Літ. в кінці ст.
ISBN, Ціна 978-966-8706-99-8: 100.00 грн
УДК : 338.439(477)(082)*М
ББК : 65.9(4УКР)32я43
Предметні рубрики: Продовольча безпека --Україна
Органічне виробництво --Україна
Географіч. рубрики: Житомирська область-- Органічне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): місцеві видання--агропромислові технології --екологічно безпечна продукція--сільськогосподарська продукція
Зміст : Вплив біологічних препаратів за умов органічної системи удобрення на динаміку формування різних фракцій картоплі/ В. О. Поліщук. Урожайність лохини високорослої (Vaccinium Corymbosum L.) залежно від сортових особливостей та віку саджанця в умовах Житомирської області/ В. В. Мойсієнко, М. П. Пашев. Екологічна стабільність ландшафтів як передумова формування якості води/ Т. П. Федонюк, Р. Г. ФедонюкВ. І. Устименко. Перспективи Житомирщини у виробництві органічного меду/ В. М. П'ясківський, Т. В. ВербельчукС. П. Вербельчук. Передумови розхвитку органічної аквакультури/ С. П. Вербельчук, М. В. Слюсар. Органічне виробництво як еколого-економічна перспектива розвитку сільського господарства Житомирської області/ О. В. Горобець. Стан органічної кормової бази бджільництва на Житомирщині/ О. В. Лісогурська [та ін.]. Бактерицидні властивості соняшникового мед Житомирського Полісся/ О. О. Діхтяр, М. М. Кривий. Розвиток малого і середнього підприємництва в Житомирській області/ Г. В. Судак.
Анотація: До збірника увійшли матеріали доповідей учасників VI-ої Міжнародної науково-практичної конференції "Органічне виробництво і продовольча безпека". Висвітлено результати наукових досліджень та практичний досвід щодо вирішення актуальних проблем розвитку органічного виробництва, [зокрема, на Житомирщині].
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Скидан, Олег \ред.\; Раманаускас, Юлюс \ред.\; Романчук, Людмила \ред.\; Бойко, Анатолій \ред.\; Фурман, С. В.; Міністерство освіти і науки України; Житомирський національний агроекологічний університет; Федерація органічного руху України; Поліський центр органічного виробництва "Полісся Органік"