Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 663.4:658.562.2/Х 46 Автор(и) : Колчева, Раиса Алексеевна, Калунянц, Калуст Акопович, Херсонова, Лидия Алексеевна, Садова, Алла Ивановна Назва : Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства : учебник Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988 Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений Примітки : Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-10-000131-3: 1.00 р. УДК : 663.4:658.562.2 ББК : 36.87я73 + 36.88я73 Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Хіміко-технологічні процеси Безалкогольні напої-- Хіміко-технологічні процеси Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--безалкогольные напитки--пивоваренный солод--пивоварний солод--пивное сусло--пивне сусло--сбраживание пивного сусла--збраження пивного сусла--квас--сырье производства безалкогольных напитков--сировина виробництва безалкогольних напоїв--контроль минеральных вод--контроль мінеральної води--контроль сиропов--контроль сиропів Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Колчева, Раиса Алексеевна; Калунянц, Калуст Акопович; Херсонова, Лидия Алексеевна; Садова, Алла Ивановна |