Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 641.48/В 84 Назва : Все о домашнем консервировании Вихідні дані : Донецк: БАО, 1999 Кільк.характеристики :384 с.: рис. Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 966-548-090-1: 6.70 грн УДК : 641.48 ББК : 36.910 Предметні рубрики: Консервування-- Овочі Консервування-- Плодоягідні культури Консервування-- М'ясні продукти Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные консервы--плодово-ягідні консерви--мясные консервы--м'ясні консерви--рыбные консервы--рибні консерви Анотація: Рекомендации и советы по всем методам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, способах хранения мясных и рыбных изделий, разнообразных пищевых продуктов. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тарасова, Татьяна Петровна \сост.\ |