Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.854+641.4/К73
Автор(и) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич
Назва : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :141 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 140
ISBN, Ціна 5-260-00208: 0.70 р.
УДК : 664.854+641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Котоусов, Николай Георгиевич