Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664.854+641.4/К73 Автор(и) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич Назва : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :141 с.: табл. Примітки : Лит.: с. 140 ISBN, Ціна 5-260-00208: 0.70 р. УДК : 664.854+641.4 ББК : 36.910 Предметні рубрики: Консервування-- Овочі Консервування-- Плодоягідні культури Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Котоусов, Николай Георгиевич |