Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.07/Ж91
Автор(и) : Журавская, Нина Константиновна, Алехина, Лидия Тимофеевна, Отряшенкова, Лидия Михайловна, Алехина, Лидия Тимофеевна
Назва : Исследование и контроль качества мяса и мясопродуктов : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 284-288. - Лит.: с. 289. - Предм. указ.: с. 290-292
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.5.07
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясо-- Якість
М'ясні продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясо--мясопродукты--состав мяса--склад м'яса--ценность мяса--цінність м'яса--качество мяса--якість м'яса--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--яичные продукты--яєчні продукти--техническе жиры--технічні жири--пищевой альбумин--харчовий альбумін--желатин
Анотація: Приведены методы анализа, позволяющие объективно оценить пищевую ценность мяса и мясопродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Алехина, Лидия Тимофеевна; Отряшенкова, Лидия Михайловна