Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.5.055/К72 Автор(и) : Костенко, Юрий Григорьевич, Нецепляев, Сергей Владимирович, Гончарова, Лариса Аркадьевна Назва : Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности : учебник . -3-е изд., перераб. и доп. Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991 Кільк.характеристики :176 с.: рис. Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий Примітки : Лит.: с. 174 ISBN, Ціна 5-10-001725-2: 1.00 крб. УДК : 637.5.055 ББК : 36.92я722 Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Мікробіологія М'ясне виробництво-- Санітарія Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--микробиология мяса--мікробіологія м'яса--микробиология птицепродуктов--мікробіологія птахопродуктів--инфекционные болезни животных--інфекційні хвороби тварин--санитарная оценка--санітарна оцінка--инвазионные болезни животных--інвазійні хвороби тварин--пищевые отравления--харчові отруєння--кишечные инфекции человека--кишкові інфекції людини--санитарный режим производства--санітарний режим виробництва--санитарно-гигиенические требования--санітарно-гігієнічні вимоги Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли. Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1) Вільні : ВВ(1), ФОНД(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Нецепляев, Сергей Владимирович; Гончарова, Лариса Аркадьевна |