Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.54'65/П 27
Автор(и) : Митрофанов, Николай Сергеевич, Плясов, Юрий Алексеевич, Шумков, Евгений Георгиевич, Паточ, Ибоя, Дердь, Дюла
Назва : Переработка птицы
Паралельн. назви :Baromfihus feldolgozasa
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :303 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 297-300. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000946-2: 1.30 р.
УДК : 637.54'65
ББК : 36.931
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): птицепродукты--обработка птицы--обробка птиці--потрошение птицы--патрання птиці--хранение мяса птицы--зберігання м'яса птиці--изделия из птицы--вироби із птиці--кормовая мука--кормове борошно--перо-пуховое сырье--перо-пухова сировина--переработка яиц--переробка яєць
Анотація: Изложены основные технологические процессы переработки птицы, изготовление полуфабрикатов, кулинарных, колбасных изделий и консервов, обработка пухо-перового сырья.
Примірники : всього : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : АБ(1), ВВ(1), ФОНД(2)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Митрофанов, Николай Сергеевич; Плясов, Юрий Алексеевич; Шумков, Евгений Георгиевич; Паточ, Ибоя; Дердь, Дюла; Баратова, В. И. \ред.\