Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 637.523.2/Т 38 Автор(и) : Рогов, Иосиф Александрович, Забашта, Андрей Григорьевич, Алексахина, Вера Андреевна, Титов, Евгений Иванович Назва : Технология и оборудование колбасного производства : учебник для сред. проф.-техн. училищ Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989 Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл. Серія: Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий Примітки : Прил.: с. 337-342. - Лит.: с. 343. - Предм. указ.: с. 344--347. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 5-10-000217-4: 0.85 р. УДК : 637.523.2 ББК : 36.92-5 Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія-- Обладнання Ковбасне виробництво-- Обладнання Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--колбасные изделия--ковбасні вироби--обработка мяса--обробка м'яса--колбасный фарш--ковбасний фарш--продукты из свинины--продукти із свинини--продукты из говядины--продукти із яловичини--продукты из баранины--продукти із баранини--контроль качества колбасных изделий--контроль якості ковбасних виробів Анотація: Изложены технологические приемы и методы изготовления колбасных изделий. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рогов, Иосиф Александрович; Забашта, Андрей Григорьевич; Алексахина, Вера Андреевна; Титов, Евгений Иванович; Баратова, В. И. \ред.\ |