Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/З-91
Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна
Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018
Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442
ISBN, Ціна 978-617-7582-90-7: 290.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--фізіологія процесів травлення--фізіологічні функції організму--білки--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--норми харчування--лікувальне харчування--харчові продукти--дієтичне харчування
Анотація: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича