Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 613.2(075.8)/З-91 Автор(и) : Зубар, Надія Миколаївна Назва : Основи фізіології та гігієни харчування : підручник Вихідні дані : Київ: Кондор, 2018 Кільк.характеристики :442, [2] с.: рис., табл. Примітки : Термінолог. слов.: с.312-320. - Літ.: с. 321-322. - Дод.: с. 323-442 ISBN, Ціна 978-617-7582-90-7: 290.00 грн УДК : 613.2(075.8) ББК : 51.23я73 Предметні рубрики: Раціональне харчування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--фізіологія процесів травлення--фізіологічні функції організму--білки--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--норми харчування--лікувальне харчування--харчові продукти--дієтичне харчування Анотація: Фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, вибір харчових продуктів, та складання раціонів харчування. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |