Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 664:591.133:006.8/Ф50-707501 Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федірівна, Дуденко, Ніна Василівна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна Назва : Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів : підручник Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016 Кільк.характеристики :531, [1] с.: табл., рис. Колективи : Міністерство освіти і науки України Примітки : Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531 ISBN, Ціна 978-966-2678-36-9: 261.00 грн УДК : 664:591.133:006.83(075.8) ББК : 36 Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість Фізіологічні основи гігієни харчування Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--генетично-модифіковані продукти--харчові добавки--забруднювачі біологічної природи--забруднювачі хімічної природи--профілактика харчових захворювань Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України |