Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664:591.133:006.8/Ф50-707501
Автор(и) : Павлоцька, Лариса Федірівна, Дуденко, Ніна Василівна, Євлаш, Вікторія Владленівна, Скуріхіна, Людмила Андроніківна
Назва : Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів : підручник
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :531, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України
Примітки : Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531
ISBN, Ціна 978-966-2678-36-9: 261.00 грн
УДК : 664:591.133:006.83(075.8)
ББК : 36
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість
Фізіологічні основи гігієни харчування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчові продукти--амінокислоти--ліпіди--вуглеводи--вітаміни--мінеральні речовини--генетично-модифіковані продукти--харчові добавки--забруднювачі біологічної природи--забруднювачі хімічної природи--профілактика харчових захворювань
Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України