Форма документа : Однотомне видання Шифр видання : 614.8:613.2/.3](0/В53-187732 Автор(и) : Вісловух, Андрій Митрофанович Назва : Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини : навч.-практ. розроб. з курсу "Безпека життєдіяльності" Вихідні дані : Київ: Ліра-К, 2018 Кільк.характеристики :250, [2] с.: рис., табл., схеми Колективи : Міністерство соціальної політики України, Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України Примітки : Літ. в кінці розд. - Бібліогр. в підрядковій прим. - Дод.: с. 236-250. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. ISBN, Ціна 978-617-7507-65-8: 164.00 грн УДК : 614.8:613.2/.3](076) ББК : 51.23я7 + 20.7я7 Предметні рубрики: Раціональне харчування Безпека життєдіяльності Географіч. рубрики: Ключові слова (''Вільн.індекс.''): безпечність питної води--збалансоване харчування--правила харчування--якість харчових продуктів--джерела мінеральнх речовин--безпека харчових продуктів--сумісність харчових продуктів--кулінарна обробка продуктів--культура прийому їжі--якість продовольчої сировини--радіоактивне забруднення--радіаційна безпека Анотація: Роль харчування в життєдіяльності людини, питання раціонального та збалансованого харчування, види та класифікація забрунювачів харчових продуктів. Примірники :ВВ(1) Вільні : ВВ(1) Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство соціальної політики України; Інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України |